Блог

Блог

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

11.10.2019 г. 9:33:09
От 2013 г. Scania Ibérica засажда по едно дърво за всяко превозно средство, продадено в Испания и Португалия. „Гората на Скания”, близо до испанската столица, сега има повече от 20 000 дървета / бор, дъб, кипарис и бадеми /.

„Целта на Scania е да ръководи прехода към устойчив транспорт. Проектът „Гората на Скания” осъществява този ангажимент към нашите клиенти и обществото “, казва Даниел Гонсалес Торес, мениджър маркетинг и комуникации в Scania Ibérica.

Всеки клиент получава сертификат, потвърждаващ приноса му към този проект. Досега са абсорбирани повече от 23 000 тона въглерод чрез проекта за засаждане на дървета.

Тази инициатива е продължена до 2023 г. Дотогава в „Гората на Скания” ще има близо 45 000 дървета.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue
Есенна сервизна кампания
Промоционални цени на въздушни възглавници
Интелигентни тахографи. Какво трябва да знаете за тях?
През юни 2019 г. влезе в сила нов закон на ЕС за въвеждане на интелигентни тахографи. Какво означава това за вашия бизнес?
Стая на бъдещето: за визии, идеи и концепции, които оформят утрешния свят на транспорта
Скания създава виртуално пространство, където собствените ú експерти ще се срещат и обменят идеи относно тенденции и визии с външни лица като изследователи, футуристи, видеографи и писатели.
Scania организира Ден на климата
Денят на климата ще се проведе на 20 септември 2019 г. На този ден работата в централния офис на Scania, както и във всички производствени бази и местни структури на Scania по целия свят, ще спре за 1 час. В този час служителите ще научат повече за изменението на климата и компанията ще се възползва от техните идеи за това как могат да се намалят емисиите на CO2.