Резервни части

Вие имате превозно средство и искате да го използвате продължително и ефективно - с максимална печалба и минимален риск.

Резервните части, които се влагат при обслужването и ремонта на превозното средство, са един от най-важните фактори за максимално удъжаване на експлоатационния му срок.

С резервните части, които ние поддържаме на склад или доставяме в най-кратък срок, ви предлагаме едно разумно решение за поддържането на вашия автопарк в оптимално техническо състояние. Те са с високо качество и ще осигурят по най-добрия и безопасен начин добрата работа на вашия тежкотоварен автомобил, ремарке, цистерна.

Резервните части, които ще намерите при нас са съпроводени с пълна гаранция, тъй като ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите производители в автомобилостроенето.

Пълната гама от оригинални резервни части на Скания ние ви предоставяме в качеството си на официален дилър на Скания, с гаранция която е в сила навсякъде по света.

Нашите магазини ви осигуряват оригинални резервни части и аксесоари за MAN, STAS, Fliegl, Magyar, Wielton, LeciTrailer, Schmitz Cargobull, Kogel.

При нас ще намерите богата продуктова наличност на резервни части за оси BPW и SAF, спирачни системи на Knorr-Bremse, WABCO и Haldex, падащи лифтове на Dhollandia, охладители на Dirna.

Високото качество на организация, обслужване и управление при нас е потвърдено със сертификат за качество по ISO 9001 : 2008.

За допълнителна информация може да се свържете с нас:

Телефони: 032/ 90 99 89, 90 99 88, 96 40 12
Факс: 032/ 90 99 77, 96 13 54
e-mail: office@agri-m-bg.com, magazin1@agri-m-bg.com

Работно време:
пон.-петък: 8:00 – 19:00;
събота: 8:00 – 13:00